Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LR

Naprostý souhlasR^R^, i já pociťuji Klausovu amnestii jako plivnutí do tváře všem pořádným, slušným a pracovitým lidem, které on nikdy nepochválil, třebaže díky nim, a jejich práci a úsilí tahle republika funguje jakž takž slušně. 

Tihle lidé Klause zajímali, jen když potřeboval jejich hlasy, a takhle se jim odvděčil potom, co všechno možné nasliboval. RvRvJeho pohrdání zdravým rozumem občanů se mu vrátí v jejich pohrdání. Teď ještě, aby tomu všemu pan profesor nasadil korunu, by mohl omilostnit Davida Ratha!!!

17 0
možnosti
Foto

Dobře jste to napsal.

5 0
možnosti
VK

Děkuji za dobře sepsaný pohled z Vaší strany, jsem na Vaší straně.

12 0
možnosti
Foto

Venouš si získal srdce národa...lidé na náměstích objímají propuštěné a vítají je zpět mezi sebe. Větší semknutí nepamatuji.... Vendo, děkujem.;-DV

4 0
možnosti
Foto

Vy jste alespoň vtipný.;-D To mě vždycky pomáhalo a pomáhá v dobách vlády blbců za podpory sladké nevědomosti hluchých a slepých kývalů.

1 0
možnosti
LS

Vážený pane, ač věřím, že máte pocit, že pracujete pilně a svědomitě, kauzy, které jsou nyní amnestovány byly aktivní jen z důvodu toho, že orgány činné v trestním řízení nebyly schopny odvést takovou práci, aby byly dořešeny včas. To je fakt, který můžete okecávat do nekonečna, ale nic na něm nezměníte. Věnujte se rodině, fanděte, sbírejte pivní tácky, ale neházejte svoji leta trvající pohodičku házet na někoho jiného. Výsledky vaší práce jsou plivání do obličejů čekajících, nic jiného, styďte se.

2 15
možnosti
Foto

Za prvé, věřte tomu, že se stydím ža všechny lenochy, kteří na tuto práci kašlou a chodí do ní jenom přetrpět těch pár hodin denně. Stydím se za všechny, kteří se nechávají uplácet a podléhají korupčním tlakům, a to přesto, že sám ze svojí pozice se k těmto kauzám nedostanu ani s nimi nejsem schopen nic udělat. Stydím se za těch pár jedinců, jaký obraz vytvářejí u policie a soudů, ale rozhodně za ně nebudu přebírat odpovědnost. Většina policistů, státních zástupců a soudců jsou poctiví lidé, kteří se snaží svou práci dělat, jak nejlépe umí, ale kvalita našich zákonů a přístup nejvyšších nadřízených, kteří jsou pod vlivem politických špiček, jim nesvazuje jen ruce, ale celé tělo až po uši. Každopádně tento článek byl o amnestii prezidenta, ne o stavu u policie a v justici.

18 1
možnosti
PW

P81e30t39r 75W42o11l66f

3. 1. 2013 16:50

Textař Michal Horáček napsal k amnestiím na Facebooku:

Investovali jste své životní úspory - případně si vzali úvěr, který musíte splácet i s vysokými úroky - do nákupu domku, k jehož stavbě ovšem nikdy nedošlo?

Nebyli jste sami, takových rodin bylo tisíc a dohromady jste odevzdali miliardu.

Teď se dozvídáte, že ti, které jste žalovali, nikdy potrestáni nebudou.

A nejen to - "Zastavením trestního stíhání těsně před vynesením pravomocného rozsudku se" - podle vaší advokátky - "ruší i nepravomocná rozhodnutí o tom, že manažeři musí zaplatit poškozeným způsobenou škodu."

Zaplaťte a zapomeňte. Spolu s manažery H-Systému, ale i s manažery Union Banky (škoda 17 miliard), "soudcem" Berkou a dalšími amnestovanými vesele oslavte dvacetiletí České republiky, na niž buďte příslušně hrdí. A až to oslavíte, jděte zas makat - chcete přece někde bydlet, ne?

19 0
možnosti
LS

S H-S jsem měl tu čest se sznámit. Ještě když všechno vypadlo růžově jsem po několika minutách poznal, že rizika jsou příliš vysoká. Že se najde tisíc lidí ochotných takto riskovat je hezké skore. Ale ne každý risk vyjde. Tenhle nevyšel a kdo to nepoznal hned, tomu není pomoci. A to ani u českých soudů, které si s kauzou 15 let neví rady. Nikoli Klaus, ale lenochodi na zastupitelstvích a soudech celou dobu plivají lidem do tváře.

6 5
možnosti
Foto

Karma a držím palce ve Vaší práci.

7 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1943x
Demokracii je nejen nutné bránit, ale také si uvědomovat její nedostatky a hranice. Naší morální povinností je její neustále vyvažování a ochrana proti těm, kteří ji chtějí pod falešnou záminkou její ochrany zničit.

Seznam rubrik