Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Umístění státu Izrael na území obývané Araby bylo nešťastné rozhodnutí.

0 0
možnosti
MS

Titulek je příliš zjednodušující, ale lze říct, že Hamás a Fatah, který není o moc lepší, reprezentují většinu Palestinců. Dnes o tom vyšel na NP zasvěcený článek

https://neviditelnypes.lidovky.cz/zahranici/hamas-skutecne-nereprezentuje-palestince.A231113_204142_p_zahranici_nef

1 0
možnosti
MS

Na tom článku je krásná dedukce arabského muslima Basama Tawila, že Abbásovo mlčení (veřejné nevyjádření opovržení) je automaticky souhlas s útokem 7. 10. Přitom ten samý Basam Tawil v článku zdůraznil fakt jakou podporu veřejnosti má Hamás i v Abbásově domovském Ramaláhu.

Pan Krejčí v článku v odstavci o Gaze již vysvětlil, co se asi tak stane veřejným odpůrcům Hamásu a to moc dobře ví i Abbás, že by po veřejném odsouzení útoku 7.10. asi čekal do hodiny únos jeho a jeho rodiny. Přesto jeho mlčení je souhlas s útokem Hamásu, to dá přece rozum.

0 0
možnosti
MS

Tolik lží v jednom článku se jen tak nevidí. Předpokládám, že vaše domněnky o Fatáhu máte dobře ozdrojované v souladu s kodexem blogera. Příště napište Ukrajinci = nacisti.

0 10
možnosti
Foto

Zvláštní, já podporuji Ukrajinu i Izrael, myslím, že jejich situace je v mnohém společná. V čem Vám přijde shodná situaci Palestinců (a třeba jen Fatahu) s Ukrajinci?

6 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1943x
Demokracii je nejen nutné bránit, ale také si uvědomovat její nedostatky a hranice. Naší morální povinností je její neustále vyvažování a ochrana proti těm, kteří ji chtějí pod falešnou záminkou její ochrany zničit.

Seznam rubrik