Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Generál Pavel byl v KSČ 4 roky. Babiš v KSČ 17 let. Dva roky důvěrník StB a 17 let agent StB s krycím jménem Bureš. Pavel v komunistické armádě sloužil 6 let a v současné době 33 let a 3 roky v NATO. Babiš využil 90 let k získávání majetku podvody. Generál Pavel bojoval ve válce v Chorvatsku a spolu s dobrovolníky s nasazením vlastního života zachránil obklíčené francouzské vojáky, bojoval v horách Afganistánu proti Al – Kajdě. Generál Pavel v minulosti úspěšně prošel nejpřísnějšími bezpečnostními prověrkami, jak na stupeň PŘÍSNĚ TAJNÉ, tak i NATO COSMIC TOP SECRET ATOMAL.

0 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

0 0
možnosti
Foto

Já jsem v blogu nečetl,že by Pavla někdo velebil...ti lidé se pouze rozhodli co pro ně znamená větší zlo a jdou proti němu volit a to i velmi kriticky na adresu toho koho volí.

2 0
možnosti
Foto

Patřilo pod paní Hasníkovou....

0 0
možnosti
Foto

Můžete mně dát odkaz, kde tohle řekl František "Čuňas" Stárek ???? Marně to hledám.

0 0
možnosti
Foto

Odkaz na článek, ze kterého jsou rozhovory převzaty, je na konci blogu. Nicméně Deník N je placený, takže bez předplatného se vám celý obsah neotevře...

0 0
možnosti
Foto

Nejsem sice komunisty pronásledovaný evangelický farář a tak jen dodám,že rozhodnutí těchto lidí si nesmírně vážím. Větší zlo se nedá porazit sezením doma.Pokud někdo ani po poslední tiskovce Babiše nepochopil jak zlo vypadá,tak jen proto že ho nechce vidět nebo se mu něco takové dokonce líbí...

1 0
možnosti

Když máme na výběr dva kandidáty s poskvrněnou minulostí, někoho zvolit musíme. Ale to neznamená, že jednoho budu najednou velebit, když režim, který on pomáhal budovat, aby měl zajímavou kariéru, poškodil moji rodinu.

0 0
možnosti
Foto

To po Vás určitě ani nikdo nechce. Pro většinu lidí je bezpochyby v současném nastavení volby prezidenta jasná situace - v 1. kole volí srdcem, ve 2. kole rozumem. Problém je u těch, kteří 2. kolo vzdají. I když jejich pohnutky chápu, nepřímo tak stejně některému z kandidátů pomáhají.

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1943x
Demokracii je nejen nutné bránit, ale také si uvědomovat její nedostatky a hranice. Naší morální povinností je její neustále vyvažování a ochrana proti těm, kteří ji chtějí pod falešnou záminkou její ochrany zničit.

Seznam rubrik