Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zdání demokracie postavené pouze na inscenaci voleb demokracií není. Jen jejími kulisami.

Stav společnosti do značné a rozhodující míry zadělaný Babišem a spol. a potvrzený a domrvený Fialou a spol. je příčinou demonstrace a její hojné účasti. To ostatní je až v druhé řadě. Neříkám, že nedůležité.:-/

0 0
možnosti
JV

Sedmdesátitisícová protivládní demonstrace byla zmiňována v předních světových médiích a vláda má z ostudy kabát. Jak chce předsedat EU, když má doma mizivou podporu? Je evidentní, že ČR je s EU nekompatibilní.

1 1
možnosti
JV

Protidemokratické proudy??? Omezování svobod byly zákazy vycházení po deváté večerní, kontroly na hranicích okresů, zákaz překračování hranic katastru obce a povinnost nosit roušky, které způsobovaly nedostatek kyslíku. Kde jsou referenda o přistoupení k NATO, WHO a po devatenácti letech o setrvání v EU? Pokud vlády utahují šrouby, tak jde ekonomika do háje. To je zcela jasné.

2 1
možnosti

za podporu protidemokratickych proudu jsou predevsim zodpovedni ti, kvuli kterym lide protestovat sli (at svoji necinnosti nebo jen nedostatkem komunikace). Neprehazujte odpovednost na jine.

1 2
možnosti
LK

L26e94o 57K53R31Á73T14K78Ý

6. 9. 2022 21:29

Na kolik ten canc přišel?

0 4
možnosti
JT

J40i37r74i 77T34i30c44h15y

6. 9. 2022 16:25

Predchozi demostrace proti vlade tomuto demokratovi zrejme nevadily.

6 3
možnosti
KK

Politika se nevytváří v zuřícím davu na náměstí. Jo aha. On nebyl žádný 17. listopad, žádný Majdan, to všechno upekly bílé politické límečky někde v kanceláři. Koneckonců, vlastně proč ne:-/

6 1
možnosti
JZ

Nyní se ukázalo, že hlavní svolavatel Vrábel je zadlužený až po uši, a kvůli dluhům má obstavený účet. ;-D

7 0
možnosti
JZ

Takže Vrábel dluží tři miliony a má na krku 27 exekucí. To se povedlo.;-D

4 0
možnosti
Foto

Je vidět, že i autor má strach a také trpí nenávistí, které si ochotně všímá u druhých, ale u sebe ji nevidí.

Snaha o hlubokou analýzu se opravdu nevyvedla. Hlavně proto, že autor trpí předsudky a místo studia problematiky si spíše potřebuje vyřizovat účty s těmi, které nenávidí. Jasně, je potřeba se s rostoucí nespokojeností lidí nějak ideově vypořádat. Jenže místo věcných argumentů, autor podává jen tisíckrát obehranou snůšku nálepek. A protože se bojí, že by mohlo v této zemi být 70 tisíc extrémistů, raději se s tím vypořádá svérázně - udělá z lidí blbce, nebo slabochy a ustrašence.

Vůbec si nedokáže připustit, že reprezentanti těch jeho "demokratických" hodnot jsou zčásti hochštapleři a z části absolutní diletanti. Tedy ti, které si tak krásně demokraticky zvolil. Zapomněl na to, že existuje i celá řada lidí, kteří nemají strach o sebe, ani nejsou pitomci a dokonce ani extrémisté a přesto pochopili, že současná vláda je - jak by řekl klasik - jako automat na prcgumy ve Vatikánu.

17 10
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1943x
Demokracii je nejen nutné bránit, ale také si uvědomovat její nedostatky a hranice. Naší morální povinností je její neustále vyvažování a ochrana proti těm, kteří ji chtějí pod falešnou záminkou její ochrany zničit.

Seznam rubrik