Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Za 24 hodin sotva 600 přečtení, téměř žádná diskuse - tak co chceme, vždyť to téměř nikomu nevadí, totalita udělala dnešním mocipánům skvělo službu, vychovala národ k tomu, ať si nechá vše líbit a drží hubu.Tak je tedy národ zticha, a nechá na sobě dál sekat špalky

0 0
možnosti
RT

SKPV-smetiště pro průseráře? Tak týden nazpět jsem se osobně s případem páchání trestné činnosti jednoho příslušníka P ČR z nejmenovaného Obv. odd. na Zlínsku. Dobře vím, že za tento skutek by dříve od vojenského prokurátora inkasoval 1 - 2 roky natvrdo. Světe div se, zproštěn obžaloby a uklizen na SKPV. Roberte je to zřejmě boj proti větrným mlýnům.

0 0
možnosti
JM

Věřte mi, není to jediný případ. Znal jsem u Vězeňské služby jedno, s odpuštěním, hovado. Ožíral se po hospodách, rval se, choval se k podřízeným, jako prase, ostatně i tak vypadal. Nedávno jsem se mrkl na špičky VS ČR a ejhle, panáček je 1 náměstek generálního ředitele;-D Být hovadem se vyplácí.

1 0
možnosti
RT

Dnes má sice hovado přednost, ale pokud se z uvedeného bumbelína stal 1 náměstek generálního ředitele, tak nutně musí být ještě hloupý a loájální, jinak by se nechytal.

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1943x
Demokracii je nejen nutné bránit, ale také si uvědomovat její nedostatky a hranice. Naší morální povinností je její neustále vyvažování a ochrana proti těm, kteří ji chtějí pod falešnou záminkou její ochrany zničit.

Seznam rubrik